Рецензія на комедію «Вічно молодий»

вечно молодой рецензия

Для тих, хто любить французький гумор і їхні фільми, такі нестандартні для українського глядача, в цьому році є чудовий подарунок – вийшла цікава комедія про життя пари, яка обертається в світі кіно.

Дуже весела новинка початку 2017 року – «Вічно молодий» (в оригіналі «Rock’n Roll»), французький комедійний фільм з прекрасною Маріон Котійяр і її чоловіком Гійомом Кане в головних ролях, який одночасно є і режисером цього проекту. Тут їм не довелося напружуватися з вигаданими емоціями, адже кожен грав самого себе. Цей фільм – жорстка пародія на світ індустрії кіно, краси та життя знаменитостей в загальному, про їхні важливі щоденні проблемм, про які прості смертні часто і не здогадуються.

Коротко про сюжет – пара акторів живе мирним подружнім життям, але, як і всюди, один з них більш знаменитий, ніж інший. Багато деталей фільму взяті з реального життя Маріон Котійяр і Гійома Кане. Маріон, звичайно, дістається вся слава, а її чоловікові доводиться зніматися у другосортних серіалах для молоді. Навіть знаменита премія «Сезар» дістається Маріон в черговий раз, а Гійома обганяє молоде покоління. В один момент, після розмови з молодою дівчиною-напарницею по серіалу, Гійом розуміє, що пора міняти своє життя, оскільки в ньому немає драйву і року, наркотиків, жахливих драм, скандалів до ранку і т.п. Але зміниться в 43 роки складно, особливо якщо хочеш виглядати на 20 років. Тут Гійом не зупиняється ні перед чим, тільки щоб його більше не сприймали на реальний вік.

Фільм «Вічно молодий» дуже іронічний і веселий, підійде для любителів посміятися від душі над всією сучасною фешн і кіноіндустрією, над тусовками багатіїв, які теж насправді плачуть і бояться багатьох речей, в тому числі – старіти і виглядати в 30 на 30 років, а в 50 на 50 років і борються з віковими проблемами всіма доступними в сучасному світі методами.

Французькі комедії – це абсолютно ексклюзивний світ тонкого гумору, тому приготуйте свої животи для двох годин сміху і веселощів, буде яскраво і жарко.