Рецензія на фільм «Kingsman»: золоте кільце

Другий фільм «Kingsman» – відмінний приклад того, що продовження теж бувають успішними. Цей пригодницький комедійний бойовик я подивилася на одному диханні. Було весело і навіть дуже, не зважаючи на те, що в деякі пікантні моменти фільму бридлива сторона моєю душі говорила: фу, це ж гидко і жахливо, ну як над таким можна сміятися? Подивитеся кіно, самі зрозумієте про що зараз я пишу. Загальні враження від фільму дуже круті, зі спецефектами все супер, картинка захоплююча, агенти в англійських вигладжених костюмчиках просто чудові у всіх планах.

Отож, хочете пару слів про сюжет без спройлерів?

Для тих, хто не бачив першу частину – подивіться, вона шикарна. Для решти фанатів коротко: Кінгсмани будуть співпрацювати зі своїми американськими «друзяками» Стейстсменами. І якщо британці всі такі елегантні джентльмени, то американці тут прості хлопці з Техасу у традиційних ковбойських капелюхах із навороченими батогами та космічними прибутками. Звісно, на цьому фоні теж буде багато гумору, на превелике задоволення глядачів. Боротися їм разом доведеться проти спільного ворога – угрупування «Золоте кільце», від дій якого доведення рятувати майже весь світ.

Це фільм від режисера Метью Вона із зірковим акторським складом. У головних ролях: Терон Еґертон, Ченнінг Тейтум, Марк Стронг, Холлі Беррі. Окреме задоволення – це персонаж Джуліани Мур, яка весело і натхненно зіграла свою роль злодійки у цьому комедійному шпигунському бойовику.

Що ж, чекаю із нетерпінням продовження – третю частину «Kingsman», мені здається її вихід, то питання дуже близького часу.