Рецензія на фільм «Новорічний корпоратив»

Фільм «Новорічний корпоратив» вийшов у грудні 2016 року, але безсумнівно, його тема актуальна круглий рік. Знімала компанія Paramount Pictures, одна з найбільших у Голлівуді. Для глядача це означає лише одне – хорошу якість, відомих акторів, напружений сюжет і відмінний настрої протягом всього перегляду фільму. Так і сталося, тому що комедія заробила в кінопрокаті близько 114 мільйонів доларів, хоча на її зйомки витратили всього 45. Кінострічка запала в душу більшості глядачів у всьому світі. Середня оцінка “Новорічного корпоративу” – більше 7 балів з 10. Для такої легкої комедії дуже хороший результат.

Цей веселий фільм зняли два режисера – Джош Гордон та Уілл Спек. Хороший дует американців сприяв створенню унікальної у своєму роді комедії, тема якої присвячена відносинам на роботі і тому, як вони можуть змінитися за один вечір на корпоративі. Звучить непогано? Ідея створення подібної роботи прийшла до одного з її режисерів ще в 2010 році, але здійснити її вдалося лише через деякий час…

Тепер небагато про сюжет вибухового “Новорічного корпоративу”.

Керол і Клей недавно втратили свого батька, який був главою крупної корпорації. І як дорогі діти, брат і сестра починають удвох керувати сімейним бізнесом. Керол прибрала до своїх рук більшість справ і почала повну реорганізацію, закриваючи філіали в багатьох штатах і масово звільняючи людей. Підійшла черга відділу її брата. Клей вирішує провести шикарний корпоратив перед новим роком, думаючи, що так врятує свій відділ. Але все починає йти зовсім не за планом… Новорічна вечірка з колегами по роботі перетворюється на повний хаос для її учасників та їх боса.

В головних ролях комедійного фільму знялися: Кейт Маккіндон, Олівія Манн, Дженніфер Еністон, Ті Джей Міллер та інші.

Якщо ви шукаєте веселий фільм для підняття настрою та хорошого вечора – варто звернути увагу на «Новорічний корпоратив».

Поділися з друзями!