Рецензія на фільм «Життя з Анною»

«Життя з Анною» – хвилюючий драматичний фільм від польського режисера Грега Зглінскі. Це романтична мелодрама швейцарського виробництва. Прем’єра кінокартини відбулася на початку 2016 року. Тут мова йде про долю молодої багатої жінки і її коханого, про їхнє спільне життя по закінченню Першої Світової війни. Акторів для зйомок вибрали чудових – закоханих зіграли талановиті Матьє Сімоне і Гаелль Бона, також в головних ролях знялися: Ізабель Кейллат і Жан-Шарль Кліше.

Тривалість кінокартини – всього півтори години. За цей час глядач встигне познайомиться і пройти достатньо тривалий відрізок життєвого шляху з милою баронесою Анною фон Рор і її коханим, годинникарем Жаном Шеффер, а також їхніми друзями.

Познайомилися молоді люди ще за часів Першої Світової війни, коли м’яко кажучи, було не дуже то до любові. І правда – тоді їхня зустріч крім швидкоплинних почуттів і розчарування більше нічого не принесла. Адже аристократка Анна була заручена з багатим сусідом, якого не любила, а Жан в той час працював простим годинникарем і не мав багато фінансових накопичень. Але вже після війни доля знову зводить разом цих двох. Обставини складаються більш вдало, вони щасливо закохуються та одружуються. Анна займається дітьми, Жан пірнає з головою в роботу. Здавалося б, їхнє життя ідеальне, але не все так гладко. У жінки є таємниця, яка зовсім скоро розкриється, повністю змінить і перекреслить все їхнє минуле життя…

Після перегляду фільму залишається багато кадрів в голові і почуттів в серці. В цілому, якщо без спойлерів, «Життя з Анною» – дуже ніжний, теплий, але сумний фільм. Хоча його дуже постаралися подати по максимуму хорошим, все одно, в кінці ви, скоріше за все, будете плакати. Треба вам це чи ні – вирішуйте самі. Скажу тільки, що він ідеальний для вечора, коли хочеться трохи посумувати. Тоді його атмосферний настрій передасть вам трохи світлих емоцій і приємних переживань.

Пропонуємо вам нижче ознайомиться з оригінальним трейлером цього фільму.

Поділися з друзями!