Огляд нового альбому британців Oh Wonder – «Ultralife»

Влітку хочеться легкої, теплої і м’якої музики. Вуха бажають ніжних нот, красивих голосів, гармонійного поєднання чоловічого та жіночого. Коли я шукала собі новий альбом для прослуховування, все написане вище було дуже бажаним і саме таку музику я бажала почути. Щось свіже, енергійне, але із присмаком любові, ніжності та соковитості літа. Ура – такий альбом знайдений! Ідеальний для жаркої середини літа, смачний для прослуховування, ультра легкий для вух, ніби з реклами, тільки приносить користь вашому організму – піднімає в рази настрій, додає музичної естетики простору, де звучить і змушує вас повільно підтанцьовувати в такт, за стільцем, під час приготування їжі чи де б ви не були. Ця музика буде вас розслабляти і дозволяти на повну насолоджувати літнім відпочинком і теплом.

Познайомтеся, новеньке, ще гаряче творіння з-під пера британського інді-поп гурту Oh Wonder – «Ultralife». Це другий за рахунком їхній альбом, дебютник вийшов два роки тому, у 2015. Зважаючи на високі рейтинги та популярність першого, не дивно, що цей солодкий мелодійний дует доволі швидко випустив наступний свій альбом. «Ultralife» вийшов буквально кілька днів тому – 14 липня 2017 року, але вже впевнено завойовує своїх слухачів. В нього входить 12 композицій, середня тривалість пісні – три з половиною хвилини. Не встигаєш наслухатися однією композицією, як наступна вже починає грати.

Якщо вам хочеться нової софтової музики у свій плейлист – сміливо вирушайте на пошуки дуету Oh Wonder і їхнього нового альбому «Ultralife». Гарний настрій вам буде забезпечений.

І для тих, хто все ще сумнівається чи слухати весь альбом, дві мої улюблені пісні з нього, на які зняті відеокліпи «High on Humans» та «Ultralife».

Приємного перегляду та прослуховування!